Ik heb al lang geen cheesecakes meer gekookt: Ik neem kaas, kneed het deeg en krijg een heerlijk ontbijt — het is het proberen waard

Ik heb al lang geen cheesecakes meer gekookt: Ik neem kaas, kneed het deeg en krijg een heerlijk ontbijt — het is het proberen waard

Wanneer ik mijn familie wil verwennen met een heerlijk ontbijt, komt het recept voor cutabs met kaas te hulp. Het blijkt heerlijk en bevredigend.

Ingrediënten:

  • Bloem — 350 g;
  • plantaardige olie-2 eetlepels;
  • kokend water — 130 ml;
  • kaas-150-200 g;
  • zout-naar smaak;
  • greens — 2 trossen

Referentie. Kaas wordt gekenmerkt door een hoog gehalte aan vitamine A, kalium en fosfor. Het gebruik van dergelijke kaas in voedsel heeft een positief effect op het gezichtsvermogen, de activiteit van het cardiovasculaire systeem en op de vorming van bot-en spierweefsel.

Voorbereiding:

  • Meng in een diepe kom bloem, zout, plantaardige olie en kokend water. Kneed het deeg. We geven hem ongeveer twintig minuten rust.
  • Kneed de kaas en voeg de greens toe.
  • Verdeel het deeg in 10 gelijke delen en rol uit tot een dunne cake. We spreiden de vulling uit en knijpen de randen.
  • We sturen de "taarten" naar een voorverwarmde droge koekenpan. Bak ze aan beide zijden gedurende 1 minuut.
  • We smeren de afgewerkte kutabs met boter.

Geniet van je maaltijd!

Gerelateerde Berichten